En voorbij vliegt de zomer

En voorbij vliegt de zomer

Traditioneel sluiten we de zomervakantie af met een uitje. Zondagmorgen hadden we nog niets gepland, waarop ik een ingeving kreeg en spontaan voorstelde: we gaan naar het Aviodrome in Lelystad…. Zo gezegd, zo gedaan. Moeders de vrouw was met het uitzoeken van kleding voor een aankomende kinderkledingbeurs bezig, en wilde (in alle rust) thuisblijven.  Hieronder vind je een aantal foto’s in een fotoboek die Marceline en ik hebben gemaakt. Niets bijzonders, maar toch leuk.  Mooi weer, niet al te veel bezoekers (wel collega Jaap met z’n gezin). Alle foto’s vind je ook in dit Picasa Album.

About the Author

Martin Misseyer (1964) is als CIO werkzaam bij Ordina. Zie de pagina 'Over Martin ...' Alle onderwerpen en commentaren van zijn hand zijn op persoonlijke titel gemaakt.