Een goede combinatie: regen en tennis

Een goede combinatie: regen en tennis

Ordina bloggersZoals je de afgelopen twee dagen hebt kunnen lezen ben ik op het Ordina Open geweest. Om te bloggen! Ik moet bekennen dat ik er een beetje tegenop zag. Uiteraard niet het bloggen, maar het vroege opstaan en het gereis. Immers zit ik al drieënhalve week in het gips, mag er nog niet op lopen, laat staan autorijden. Aangezien mijn vervoer goed zou worden geregeld (bedankt Isabel!) heb ik besloten om het er op te wagen. Met het voorbehoud dat, wanneer ik het na de eerste dag niet zou trekken, het bij één dag zou blijven.  Hoewel ik met krukken aardig uit de voeten kom, is het Ordina Open terrein tamelijk groot en dus vermoeiend om heen- en weer te strompelen/hinken.

Niet alleen is het me gelukt om twee dagen vol te houden, ik moet zeggen dat ik terug kijk op twee mooie dagen. Inhoudelijk boeiende presentaties, twee keer een flinke klantengroep meegemaakt die prima meedeed en positief reageerde op hetgeen werd gepresenteerd (zie mijn posts van maandag en dinsdag). Een prima bediening, zeker voor mij, van alle kanten werd er aangeboden om koffie, versnaperingen en eten te halen.

Wat ook bijzonder goed gelukt is, is dat we tot nu toe mazzel hebben met het weer. Gedurende de ochtend regende het, waardoor het ochtendprogramma (presentaties) druk bezocht is, en in de middag de zon is gaan schijnen, in ieder geval dat het droog genoeg was om naar het tennis te kijken. In dit geval spreken we van een goede combinatie wanneer ze beiden optreden, maar niet tegelijkertijd. Helaas ziet het er voor de komende dagen wat minder uit. We hopen dan de weergoden ook weer rekening houden met het ochtend- en middagprogramma.

Helaas heb zelf het tennis alleen kunnen volgen vanaf de TV naast me. Volgend jaar hoop ik er weer op twee benen bij te zijn: noteer maar alvast in je agenda : 13 t/ 19 juni 2010.

About the Author

Martin Misseyer (1964) is als CIO werkzaam bij Ordina. Zie de pagina 'Over Martin ...' Alle onderwerpen en commentaren van zijn hand zijn op persoonlijke titel gemaakt.