Het Ordina Open 2009

Het Ordina Open 2009

Elk jaar kijk ik weer uit naar hét belangrijkste Nederlandse gras tennistoernooi te Rosmalen, beter bekend als het Ordina Open. Zowel in sportief als zakelijk perspectief een gaaf event. In sportief opzicht omdat het natuurlijk om een boeiende sport gaat die tal van belangrijke toppers uit de tenniswereld trekt. In zakelijk opzicht omdat er tal van genodigden, klanten, leveranciers en collega’s elkaar in een andere setting spreken en kunnen onthaasten. Evenzo belangrijk is het dat dit gebeurt op een mooie locatie met een prima ambiance én het feit dat er op dit event nu eens geen concurrentie meekijkt. Tenslotte is het Ordina Open ook bijzonder omdat de kans groot is dat je letterlijk langs bekende Nederlanders loopt, of zelfs ze kunt aanspreken.

Ook dit jaar worden er interessante presentaties en lezingen van gewaardeerde collega’s gegeven. Normaliter kijk ik er dan met veel plezier naar uit. Deze keer ben ik ook een beetje bedroefd, ik ben immers geblesseerd en slecht ter been. De vraag is dan ook: ben ik er bij? Aan de ene kant hoop ik het wel, aan de andere kant ik zie me niet kilometers met stokken verplaatsen en een rolstoel trekt m.i. te veel aandacht. Op de achtergrond hoor ik een deuntje van de Clash: “Should I stay or should I go”…?

Zoals elk jaar zal ook dit jaar de voorbereiding ongetwijfeld pico bello zijn. Ondanks dat hebben we keer op keer één ding niet in de hand: het weer. Een week voor de eerste wedstrijd zal plaatsvinden krijgen we een aantal grillige dagen voorgeschoteld met wisselend regen, bewolking en af en toe de zon. Nu maar hopen dat vanaf zondag 14 juni de zon de overhand zal hebben en we een buitentemperatuur van 20-25 graden gaan krijgen…

About the Author

Alle informatie op deze blog heeft Martin op persoonlijke titel geplaatst. 'Over Martin' vind je meer informatie via het hoofdmenu bovenaan de pagina.